Nieuwe diëtisten in opleiding!

2 januari 2016

Van februari t/m juni zullen er bij Diëtisten Midden Nederland weer twee diëtisten in opleiding meelopen, leuk! Hierbij alvast een voorstelrondje:

Arno Traa

Mijn naam is Arno Traa, ik ben 24 jaar oud en ik woon in Amersfoort. Ik studeer Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam en zit momenteel in mijn vierde jaar.
Aan het einde van dit schooljaar hoop ik afgestudeerd te zijn als diëtist. Het afgelopen half jaar heb ik bij AFC Ajax mijn afstudeerproject gedaan over het inzetten van social media ter verbetering van het voedingsgedrag van jeugdspelers. Als afsluitend onderdeel van mijn opleiding zal ik bij Diëtisten Midden Nederland stage lopen van 3 februari tot en met 17 juni. Ik verwacht veel cliënten te gaan zien en ervaring op te doen in de gespreksvoering met hen.
Naast mijn studie houd ik mij bezig met het coördineren van wedstrijdzaken bij Voetbalvereniging Hooglanderveen, heb ik op zaterdag een bijbaantje bij Hooijer Haarden en Vloeren in Amersfoort en spreek ik in het weekend af met mijn vriendin uit Enschede of vrienden uit Amersfoort.

Arno zal met Ageeth en Sanne (en Naini) meelopen in Utrecht, Soest en Soesterberg. 

Celine Smink

Ik ben Celine Smink, 21 jaar en vierdejaars student Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Van februari tot half juni loop ik stage bij Diëtisten Midden Nederland. Ik help graag bij het behalen van doelen en het verbeteren van iemands persoonlijke leefstijl. Ik vind het belangrijk mijn adviezen individueel af te stemmen en mijn kennis over te dragen. Daarnaast hoop ik zo veel mogelijk te helpen waar kan. Beetje bij beetje wil ik een bijdrage leveren aan een gezonde samenleving. Ik ga met plezier beginnen aan de stage en ik hoop veel te leren van mijn begeleiders en cliënten. In het dagelijks leven houd ik van koken, eten, sporten en reizen. Ik wil mijzelf blijven uitdagen, leren, ontdekken en verbeteren.