Celine’s stage-ervaring bij DMN

1 juni 2016

Stage bij Diëtisten Midden Nederland – een aanrader!

Na twintig weken was het afgelopen vrijdag alweer mijn laatste stagedag. De tijd is omgevlogen! Binnenkort ben ik afgestudeerd diëtist. Het laatste onderdeel van mijn opleiding, een stage van 20 weken, heb ik vorige week afgesloten en ik deel graag mijn ervaringen, voor alle toekomstige stagiaires en andere geïnteresseerden!

Wat een leuke, drukke en leerzame tijd heb ik gehad! Ik heb veel uren kunnen maken, heel fijn om zo veel mogelijk ervaring te kunnen op doen. Mijn taken waren erg gevarieerd: consulten bijwonen en stap voor stap steeds meer zelf doen, administratie bijhouden, afspraken inplannen, overleggen met andere disciplines, drinkvoeding aanvragen, visites doen, vergaderingen bijwonen etc. Veel afwisseling dus!

Diëtisten Midden Nederland is een typisch eerstelijns diëtistenpraktijk, waarin veel diverse eerstelijns diagnoses worden behandeld. Dit maakt het vak extra divers en zorgt voor een breed georiënteerde stage, wat mij erg goed en concreet heeft opgeleid voor de eerstelijns diëtetiek. Ik vond het erg fijn om begeleiding te krijgen van twee diëtisten, zo heb ik mij kunnen laten inspireren door beide. De begeleiding was uitstekend, met opbouwende en eerlijke feedback. Dit heeft me erg geholpen mezelf te blijven ontwikkelen en verbeteren.

Conclusie:
Super! Ik raad een stageplek bij Diëtisten Midden Nederland zeker aan, voor toekomstige stagiaires. Naast dat het onwijs leerzaam is, een goede stageplek en hard werken, is het ook een erg gezellige en fijne stageplek. Ik heb een erg leuke tijd gehad tijdens mijn stage en ik kijk er tevreden op terug! En dan is het nu eerst tijd voor… vakantie!

Celine Smink