Fijne feestdagen!

1 december 2017

Het is bijna kerst en dat betekende ook dit jaar weer een kerstdiner met alle diëtisten van Diëtisten Midden Nederland. En dit keer was het een wel heel bijzonder diner!

Want: een 3-gangenmenu verzorgt door meesterkok Rudolp van Veen (die van 24kitchen)! En dat niet alleen, tussen de gerechten door keken we onze ogen uit naar dans- en zangacts. Waar we waren? Bij de dinnershow Pandora in Studio21! Wat een heerlijke avond uit, we kwamen oren en ogen tekort!

Een aantal van ons geniet de komende weken van een welverdiende vakantie, bij de anderen kunt u gewoon terecht op het spreekuur en we zijn ook alle werkdagen zoals gewoonlijk bereikbaar tussen 08:30 – 17:00. Bel gerust!

Voor nu, namens alle diëtisten van Diëtisten Midden Nederland hele warme en gezellige kerstdagen gewenst en een gelukkig en gezond 2018!