Patty’s stage-ervaring bij DMN

1 juni 2019

Patty begon in februari 2019 aan haar stage bij ons.

‘Hallo, mijn naam is Patty, misschien hebben jullie mij weleens gezien of gesproken de afgelopen maanden. Ik ben derdejaars student voeding en diëtetiek. In februari ben ik met de minor dietetics begonnen, dit vond ik een mooie aanvulling op mijn studie.

Diëtisten Midden Nederland heeft mij de kans gegeven om stage te lopen bij Ageeth en Femke. Ik heb de afgelopen maanden enorm veel geleerd, zo was ik aan het begin enorm onzeker over het uitvoeren van consulten. Consulten uitvoeren gaat nu al heel goed, ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen!

Naast het meelopen met Ageeth en Femke heb ik voorbeelddagmenu’s gemaakt, de sociale media beheert en was ik het aanspreekpunt d.m.v. het algemene telefoonnummer voor het maken van afspraken.

Dat laatste is iets wat ik voorlopig blijf doen naast mijn studie! Wil je een afspraak maken met één van onze diëtisten? Dan is de kans groot dat je mij aan de telefoon krijgt!

Tot slot wil ik iedereen enorm bedanken voor de leerzame periode, de gastvrijheid en dat ik mocht meekijken en participeren met de gesprekken. Door jullie inzet ben ik een stap dichterbij mijn einddoel, diëtist worden!’