(Ex-)corona patiënt over de diëtistische behandeling

1 juli 2020

Aansterken na corona? Wij helpen veel (ex-)corona patiënten om weer aan te sterken na corona. Hieronder het verhaal van één van onze cliënten.

Allereerst heeft Sanne ons top geholpen met de adviezen om zo snel mogelijk op te knappen na de heftige corona periode inclusief IC opname en alles wat daarbij komt kijken. Het was fijn om te horen dat spierafbraak erbij hoort en dat je dat kan opbouwen en herstellen door extra eiwitten te nuttigen.

Daarnaast zijn we anders gaan eten zoals bijvoorbeeld dubbel beleg op brood en meerdere malen eten in kleine porties. Na het sporten en/of werken nam ik graag een Breaker. Het heeft mij goed geholpen om daar te zijn waar ik nu ben. Het contact één keer in de zoveel weken was en is nog steeds fijn. Dat het met beeldbellen ging maakte niet zoveel uit.

Het enige wat ik jammer vond is dat wij zelf moesten bedenken dat een diëtist misschien wel handig was om zo snel mogelijk aan te sterken. Jammer dat dit niet via de huisarts of ziekenhuis is geadviseerd maar we moeten allemaal heel veel leren van dit nieuwe virus.

Diëtist Sanne kreeg als bedankje van deze cliënt een lekker bakje verse kersen. Lief!